Image Image Image Image Image Image Image Image Image

29 mar

WIFT Sveriges styrelse 2020

mars 29, 2020 | By | No Comments

WIFT Sverige kan nu presentera sin nya styrelse. Vi har glädjen att hälsa två nya ledamöter välkomna.

24 mars hade WIFT Sverige årsmöte. På grund av corona skedde det för första gången enbart digitalt. Det kändes tråkigt att inte få chans att träffas, detta är ett fint tillfälle för både medlemmar och styrelse att ses. Men mitt i detta är vi ändå glada över att vi fick höras av online och kunna genomföra mötet.

På årsmötet valdes den nya styrelsen för året. Vi är mycket glada över att få hälsa två nya styrelsemedlemmar välkomna, Lena Runge och Theo Lindberg.

Två porträtt i svartvitt

Lena Runge är filmklippare, dramaturg, föreläsare och arbetar även som terapeut och blir representant för WIFT Väst. Theo Lindberg är filmklippare på Chimney, en av grundarna till WIFT Trans* och har tillsammans med Helene Granqvist lanserat 10% for 50/50, ett ekonomiskt verktyg som ska främja minoriteter i filmbranschen.

Här finns samtliga styrelsemedlemmar presenterade tillsammans med information om vem som är ansvarig för respektive region.

Vi vill samtidigt passa på att skicka ett stort och varmt tack till Monica Mazzitelli Moiner och Karin Johansson för deras fantastiska arbete men som nu har lämnat styrelsen.